Over Red Nederland !?

Red Nederland: een verzameling van positieve ideeën, rampscenario’s, hersenspinsels, en persoonlijke meningen. De Zwarte Piet discussie, vuurwerk beleid, overlast van vliegtuigen, het smelten van de poolkappen, opwarming van de aarde, plastic eilanden in de oceanen, het verschil tussen arm en rijk, overbevolking: genoeg onderwerpen om iets over te schrijven.

Hoe het begon…
Iedere Nederlander die de documentaire “An Inconventient Truth” heeft gezien, kan zich het beeld van de overstroming van Nederland herinneren. Volgens Al Gore en zijn team van deskundigen zullen binnen tientallen jaren de poolkappen smelten door de opwarming van de aarde. Smeltende poolkappen leiden tot een stijging van de zeespiegel, met als gevolg overstromingen in allerlei landen, waaronder ons kikkerlandje.

De vraag was toen en nu nog steeds: komt er een overstroming of hebben we hier te maken met overdrijving?

Reacties

2 reacties op “Over Red Nederland !?”

 1. Witte Geit avatar
  Witte Geit

  Hallo,

  Samen met Rutger Castricum willen wij (www.wittegeit.tv) een documentaireserie maken over het nationalisme in Nederland.
  We zien dat nationalistische partijen winnen aan populariteit, en wij nemen die groei serieus. In deze serie gaan we voorbij aan de vooroordelen, en staan juist iemands beweegredenen centraal.

  Hiervoor zijn wij op zoek naar kritische denkers over de culturele, demografische en politieke ontwikkelingen in Nederland. Met dit programma willen wij door middel van open vizier en een nieuwsgierige blik, het nationalisme en rechts denken beter begrijpen. Én de kijker daarover kunnen informeren. Media zijn snel geneigd om eenzijdig over nationalisme te praten, waardoor het gesprek snel stuk loopt. Wij hopen het met deze serie het gesprek juist te openen.

  Uw visie over de genoemde onderwerpen roepen vragen bij mij op. Graag zou ik nog wat dieper op de materie in gaan middels een telefonisch gesprek. Wellicht is dit programma iets voor u.

  Staat u daar voor open?

  Ben benieuwd,

  Vriendelijke groet!

 2. admin avatar
  admin

  Beste Wittegeit.tv,

  Bedankt voor het bericht.
  De berichten op deze website worden niet vaak bekeken, vandaar deze trage reactie.
  De mensen die schrijven voor deze website zien zichzelf niet als nationalistisch of rechts.
  Wij willen niet aan uw documentaireserie mee werken.

  Met vriendelijke groet,
  Red Nederland!?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *